Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

känner paniken fäktar med armarna hittar ingen utväg precis som fågeln som för ett ögonblick var på fel sida fönstret




Övriga genrer av zaphod
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 14:44



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en mycket talande bild. de osynliga murarna är de värsta.
2006-11-13

  Sanningsägaren VIP
du får verkligen fram känslan
av panik här
med så få ord
det enda jag skulle vilja
"peta" i att du plockar
"av" i slutet
det funkar utan
Tack!
/Åsa
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod