Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu när dina fjortonårsben har blivit femton växer dom säg ännu starkare, p, glöm inte att bära mig.


Fjortonårsben uppför min trapp


jag väntar på
fjortonårsben
som kommer dansande upp för min trapp.
Jag tror nog jag helt enkelt väntar
på leenden
och söta små viskningar i örat.
Jag saknar nog mest
märkliga
men åh, så vackra
ögon
nära, nära mina egna alldagliga.
Visst saknar jag
läppar mot läppar två hjärtan i brand-stuket
på hela livet.
Nog saknar jag
förstoratröjor i stället för jacka.
Saknar att
vara patetiskt kär
eller jag menar det är jag väl jämnt
men jag saknar
armar runt
en späd kropp.




Fri vers av temugg
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg