Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅ TILL TEMUGGEN


jag har fyllt upp maxantalet texter man får skriva och har därför skapat en ny sida.
för enkelhetens (och fantasilöshetens) skull heter jag temuggen.

ses där!
pussar o kramar och skumbanananar och ni är fina och sluta inte skriva!
ni är min inspiration, mitt hopp!




Fri vers av temugg
Läst 836 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg