Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maybe i could be yours, maybe you could be mine.


slå din himmel blå, låt det regna kärlek över oss


dom är så många,
dom som älskar dig
jag får inte plats,
någonstans

och
jag kräver ingen ensamrätt alls
men jag vill att du bryr dig lite
jag vill att du rufsar mig i håret och kramar mig
och säger att det blir bra trots att både du och jag vet
att det aldrig blir det

jag kräver ingen ensamrätt men jag
önskar att
jag är den första du tänker på
när du hör ordet
kärlek.

och jag vet att våra hjärtan
kanske inte
följer inte samma taktslag,
älskling,

och vi kanske inte har
samma melodi

men vet du inte
att musik kan bli så mycket vackrare

om man bara vågar?




Fri vers av temugg
Läst 820 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-15 17:33



Bookmark and Share


  ettjag
underbart, fantastiskt, applåder!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg