Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara liten i ditt armveck



Av någon anledning jag inte vet om
vill jag gråta
gråta tills det att huvudet dundrar
sedan
krypa ihop i ditt armveck och vara liten ett tag
Sen kanske skrika åt dig att
JAG ÄR FEL PERSON ATT ÄLSKA
sen igen
krypa ihop i ditt armveck.




Fri vers av temugg
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:44



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
fint fint, snubblande fin.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg