Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

litenheten



Förstörda knän
en
oerhörd
längtan till
att gömma sig i dina armveck
vara tillräckligt liten för att få plats
är inte speciellt svårt

För varje
A-brunn jag går på
blir k-brunnarna färre




Fri vers av temugg
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg