Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
philip, jag saknar dig


Jag väntar fortfarande på att tomrummet ska fyllas av ljudet av fingrar som långsamt byter ackord


jag vill ju bara ligga där
bredvid
skratta åt din rangliga säng
och åt att jag slog huvudet i karmen
igen

jag vill bara ligga där
bredvid
se på när du fylller ut tomheten

jag vill bara ligga där
bredvid
när du vattnar blommorna i mitt hjärta

(förgätmigej)




Fri vers av temugg
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg