Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde ha injicerat







dig i mig

















Naken sittandes i ett hörn i mörkret
faller tårar nedför min kropp

Tankarna är långt borta men ändå så levande och nära
Jag försöker nå dig

Jag hör barnfnitter utanför
Jag hör glädjen i deras unga ovetande kroppar

Likt ett tungt beroende behöver jag få ta på
tryggheten du brukade ge

En sekund räcker
Så ge mig en fix






Fri vers av Christian_H
Läst 724 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:30



Bookmark and Share


    Erika H
träffar mitt innersta
kraftfulla ord
vackert skrivet
erika
2006-10-19

  Suddad
Tung, men ändå skön. Man känner desperationen. och den närvarande sorgen av att allt annat fortsätter som vanligt, ovetandes. En undran över varför allt annat inte bara stannar upp.
Mkt. bra!
2006-10-16

  Lilla_Lala
I den destruktiva kärleken finns något så smärtande vackert. Fortsätt förmedla den känslan!
2006-10-16

    ettolrahC
"Så ge mig en fix"

Shit!
2006-10-16

  Vildaste
Riktigt bra!!!
tungt men bra!
slog rakt in i hjärtat!!!/vilda
2006-10-16

  Vildaste
Riktigt bra!!!
tung men mkt bra!!!,
den slår rakt in i hjärtat/vilda
2006-10-16

  Sländan
Tungt och vackert. *gillar* Den där kärleken är inte alltid så lätt...
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H