Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låna mig din magsäck



Det regnar över hela min värld
och de tändstickor jag försöker
tända
regnar bara bort
jag vill bränna upp alla mina tankar
bränna upp alla husen
bränna upp hela mig

för jag vill att det ska bli lite varmt
lite omhändertagande
bara för någon minut




Fri vers av temugg
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:51



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Härlig dikt, om man kan säga så trots det ensamt sorgsna i innehållet, det här med att tändstickan skulle regna bort, så himla bra, genialistk och så bra metaforiskt beskrivande som det bara kan bli, tummarna upp upp upp !
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg