Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog ifrån mig all kraft

 

 

 

genom att

rycka bort det sista vackra jag hade

i mitt liv

 

 

 

 

Nämligen

 

 

känslan




Fri vers av Christian_H
Läst 694 gånger
Publicerad 2006-10-17 11:18



Bookmark and Share


  Zabina
Jag måste hålla med föregående talare.. du fullkomligen sjuder av känsla, hela tiden. inget känns överarbetat, bara naturligt.
Det är underbart att läsa allt du skriver.
2006-11-13

    Naemi
Håller med "elinli" om att korta dikter är underbara! Kanske de mest underbara!
Men det känns som om det fattas ett ord.
2006-10-23

  elinli
jättefint. korta dikter med mycket innehåll är de bästa tycker jag. du har tryckt ihop en massa känslor till några rader. jättebra!!
2006-10-22

    Erika H
rycka - perfekt valt ord
skapar en stämning av en oväntad händelse med oerhörda konsekvenser
vacker dikt
erika
2006-10-19

  Daniel lindqvist
snyggt!!!
2006-10-17

  Lilla_Lala
Jag förstår vad du menar. Det var en viss känsla som rycktes bort, som en matta som rycks bort under fötterna, inte sant? Kan dock inte låta bli att hålla med föregående skrivare om att dina texter ÄR känsla. Det vackra finns med största säkerhet kvar i ditt liv...
2006-10-17

  volatile
du.. jag tror inte hon lyckades med det, faktiskt. för känsla är vad som fyller dina dikter till brädden, och känslan man får för vem du är kan bara komma från dig! och den finns där, bland dina texter, och det är något fint.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H