Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penetration



Hon biter dig
i axeln
när du tränger in i henne
det går hårt för dig
du vet
att hon har ont
du tror att hon njuter
när hon skakar
under din tömda kropp




Fri vers av magda
Läst 520 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-17 19:49



Bookmark and Share


    leave
jag blev riktigt förvånad när jag såg att texten var läst 174 gånger och du bara hade två kommentarer,
när man verkligen blir rörd av den.
på riktigt.
den var riktig,
verkligen
jättebra.
2007-08-21

  Bjarne Nordbö
Så djävla starkt uttryckt om något man helst ska slippa uppleva. Starkt var ordet.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda