Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tippex

 

 

om jag stryker dig över tankarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 försvinner saknaden då




Fri vers av Christian_H
Läst 851 gånger
Publicerad 2006-10-17 13:33



Bookmark and Share


  om en Siri
:) DU grabben, skriva är nått du KAN!
2006-11-05

  Lilla_Lala
Den här är så intelligent skriven och samtidigt väldigt känslosam. Förnuft och känsla...=)
2006-11-04

  Carola Viola Hedelius VIP
MM du vet hur man skriver känslor. Ord som vill skrivas ner på papper.
Så igenkännande.
Effektfullt.
Rörande,sorg,hopp.
2006-10-27

    Erika H
greppar efter halmstrån
någor som lindrar i det svåra
finstämt skrivet
erika
2006-10-19

    Naemi
Vilken underbar titel!
2006-10-18

    Emma_med_t
Helt genialisk..så många ggr jag funderat över detta.. hur man blir av med det onda..
2006-10-18

  Anders P VIP
en vacker bild. kanske tippex som livslögn?
2006-10-18

  Sländan
Jättevackert skrivet vännen! Den där jävla saknaden...
2006-10-17

  LimeDominikanen
Ballt hur en så kort dikt kan funka så jävla bra! Säger ju massor... Och man känner igen sig!
2006-10-17

  Tav
åh vad jag gillar den! bokmärka!
2006-10-17

  eatinginside
Wow... Snyggt!
2006-10-17

    ettolrahC
Enkel, men den säger mycket!
2006-10-17

  Emma-Kajsa
Hoppas går ju alltid...
2006-10-17

  Lena K Nilsson VIP
Om det ändå vore så enkelt...!
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H