Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon räknar stegen för att slippa se




Ibland
i pauserna

när hon ser ut genom tågets fönster

känner hon
tomheten i sitt förflutna
och meningslösheten i sin framtid

och hon frågar sig
varför någon
aldrig älskar henne














Fri vers av magda
Läst 2630 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-18 19:41



Bookmark and Share


  Markattan
Du målar upp en hel berättelse med dessa få och smärtsamma rader. Väldigt väl fångat.
2006-11-21

    Cammo
Jätte fin
2006-11-21

    Matilda.k
Superfin. Träffande.
2006-11-21

  Lars Granlöf
Ser det hela framför mig som i en film. Klokt val av redaktionen.
2006-11-21

  molly crayons
å. precis i min stämning ikväll. och ja, jättefin.
2006-11-21

  Stefan Ek
mnåhh... den här var jättefin.
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda