Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är hemsk för mig. En sammanfattande dikt om en smärta inom mig...


Eleverna i Särklass 1:s förbjudna nöjen bakom barrackerna

Du är dum och jag är ful
Ändå gläds mitt arma sinne
Aldrig har vi haft så kul
Döda hamstrar med en pinne




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 1332 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-18 23:25



Bookmark and Share


  sotlugg
du är lite rolig du
2008-02-06

    amorfati
Oh, den här va ju jätteskoji på nåt lite skönt brutalt vis! :-)
2007-10-08

  LaPetiteRobeNoire
du får mig att vilja döda en hamster med en pinne
2007-09-28

    White as a star
Hemsk men bra sammanfattad...
2007-09-28

  Marreb
Den var bra mitt i sin enkelhet.
2007-09-28

  stella
På få rader förmedlar du hur det funkar enligt tripp-trapp-trull-metoden!
2007-09-28

  madinsane
jag tycker den är hur bra som helst!
2007-09-28

  Obnoxious
Usch, jag kan inte låta bli att skratta...
2007-09-20

  Tekoppsgubben
Du har skapat fred på jorden.
2007-08-26

  minette
hm,,,jag har både en son som är utvecklingsstörd,,,och är hamsteruppfödare,,,haha
2007-03-04

    _19900228
rått.
rått-or, inte hamster.


hamstra inte.
2006-12-28

  liten_snopp
Den var hemskt, men fångade mig ändå på något sätt. Gillar stilen!
2006-12-11

    narcoleptic
haha mysigt.
2006-10-19

    Panzerkat
RAAH du skriver som ett jeni ^^
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)