Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JASÅ?


\"Waving at the da-a-a-ay\"

En morgon med citronstänksljus som skivats av persienner
så vaknar du med torra ögon blinkandes mot ljuset.
Utanför så ljuder det av tondöva sirener,
och golvet vrids i andningar när du stiger ur huset.

Och överallt så skriker molnen högt vad du ska vara
och deras kollektiva kropp är en försjunken säck.
Den rinner utav var och vägrar alltid sen att svara.
Ett krackelerat papper och en pennas sista bläck.

De spruckna asfaltsgatorna är sår i korridorer
som du vandrar i för att inte kvävas utanför.
Du får gå över hål om du svär att aldrig gå ner mer,
och vrålen ekar vidare och himlakroppar dör.




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-18 23:36



Bookmark and Share


  summerbreeze
FAVORITFAVORITFAVORIT. tack för mig.
2006-10-21

    Tamsyn
shit, jag är helt .. stum.
härlig rubrik till att börja med.
sen vet jag ärligt inte vad jag ska säga.
raderna är så fantastiskt bra komponerade
och flytet är underbart.
du har ett sånt förtrollande skrivsätt att jag
blir helt försjunken i tankar.
vackra formuleringar och brabra ordval!

keep it up!
/johanna.
2006-10-19

  kärleksbarn
gillar denna, fräck...:)
(plus, diggar ditt nickname :D)
2006-10-18

    Panzerkat
^__________________________________________^
du e min idål
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)