Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsskador känns alltid värre när frosten kommer


Man blir starkare
av det som inte dödar

Men till vilket pris?




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-10-19 10:26



Bookmark and Share


    Camillaa
ME LIKE :)
/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick