Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portativ

skapa en fuga,
och jag tar mitt portativ
och skapar något.
och all denna uvertyr vi lyckades få till grund
står sonaten och kantaten och madrigal
långt bak i tiden.
det tycks låta fel i vår öron,
men det vi hör är själva grunden,
till det
som idag låter bra i våra öron.
med serpent , sinka och fiddla,
ska jag skapa mig en mästerkonsert.
det ska vara cembalos och vevliror
och skalmejor.
vi typ blandar allt. så för vi en skön blanding.
och en mysig konstistens av det som är musik.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-10-19 17:19



Bookmark and Share


    Camillaa
Vilken sköön text !
/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson