Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon dog III

”gråt alla tårar som finns kvar,
hon förblir död”

du föddes med ett skrik från en moders kropp
en kropp som inte riktigt förstod dig
femton år senare var allt slut
och natten tog en livstid till frukostgäst

ett skratt
ett skratt
ett skratt har ljudit
ett skratt som låter som en svartvit blomma på ett rapsfält
du var skrattet,

jag önskar att jag hade kittlat dig oftare

ett skratt
begravt
i en kista
iklädd en gredelinskrud
en klänning sydd för en bal
du aldrig fick skratta på

en plats i jorden
en kropp
född till en värld
du inte fick leva
i

och jag kan inte riktigt komma över
ditt skratt




Fri vers av frig
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-10-19 20:40



Bookmark and Share


    Tesan
älskade syster! Varför får vi aldrig läsa dina texter? Du är ett mirakel! Bäst av alla! Älskar dig!!!
2007-01-13

  Johan Nilsson
har läst igenom den 5 gånger nu... SÅ BRA!!!
Älskar sista meningen

"och jag kan inte riktigt komma över
ditt skratt"

så sorglig!!! underbar!
2006-12-10

    Elie
starkt och otroligt vackert!
2006-11-19

  Micael Axelsson
Har läst igenom de Tre.
Och det efterlämnar en tyngd, en sorg...
en sorg så tung som vore den verklig har den etsat sig där.
Sorgen o saknaden... gör ont, men utvecklas..
2006-10-24

  johan sandén
Ursh, NärHonDog-serien gör mig depprimerad. Lite som att läsa muf:s hemsida. Skriv något roligt! Jag vill ha roligt!
2006-10-20

  siben
Serien "när hon dog"
berör mig, det finns en stark
närvaro i sorgen
saknad och längtan
2006-10-19

  marie-anne
sorgligt och vackert. kan läsa genom dina rader att det är en sorg du lever med. varm kram från marie-anne
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig