Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fingrar bygger luftskjul

 jag kan gråta hysteriskt
utan att utstöta ett enda ljud.
det är ingen talang
det är en färdighet




Fri vers av frig
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 18:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag suckar djupt och säkert
inser med ens min begåvning

Rapar så in kvällen
släper mig till toner
av en svunnen dag


och gör mig bered
för mörkret
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig