Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös dom


Jag förkunnade min dom
med ett simpelt utlåtande och
tre skott i nacken
pang-pang-pang
ett för varje litet ord menlöst i treenigheten
som jag hånskrattade åt
och vice versa
allt medan
jag knullade utan att någonsin
vilja älska





Fri vers av frig
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 16:49



Bookmark and Share


  Johannes
De två sista raderna biter fast.
2009-03-30

  Maria Natasja
Jisses och halleluja och allt det där!!!
Skitbra på ren svenska!!!Applåder.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig