Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende. Din beröring. Ditt sätt att säga mitt namn.

 

 

har jag tagit hand om

så du behöver inte vara orolig för att förlora dem

 

de är nu i tryggt förvar

 inlindade i mjukaste satin

i vackraste rottingkorg

 

med de mest färgklädda höstlöv som bildar det varmaste av täcken

allt detta vore inte detsamma om det inte hörde ihop med den ljuvliga doften av dig

så även den har jag varsamt och med högsta försiktighet lagt till

 

Skulle du mot förmodan glömma

vet du var du kan hitta mig

 med allt det vackra i korgen

 

 

Jag pratar om

det ljuva sagoland

vi brukade besöka

hålla varandra i handen

le åt oss

och njuta av det vackra vi skapat

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 748 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:07



Bookmark and Share


  Zabina
Otroligt vackert, jag gillar hur du formulerar dina känslor.
2006-11-02

  Carola Viola Hedelius VIP
Att hoppas,längta,älska.men endå har gått vidare.
Direkt griper du tag i mig med dessa rader:
"Ditt leende. Din beröring. Ditt sätt att säga mitt namn.
har jag tagit hand om
så du behöver inte vara orolig för att förlora dem"
Och här får jag ett sorgset,varmt, leende:
"Jag pratar om
det ljuva sagoland
vi brukade besöka
hålla varandra i handen
le åt oss
och njuta av det vackra vi skapat"
2006-10-27

    Naemi
Känns som en begynnelse, nästan som en skapelseberättelse!
2006-10-25

  Christian_H
Ord som smeker en låter ljuvligt. Nästan för ljuvligt till och med. Tack, tack alla.
2006-10-22

    Erika H
dina ord smeker mig
vackert, vackert
blir varm
så fin dikten är
både i ord och uppställning
TOPP
erika
2006-10-21

  Lilla_Lala
Åh, vad man alltid önskar att den man älskar/älskat ska minnas samma som en själv och ha minnet tätt intill sig. Din dikt stärker förhoppningen om det, även om det finns ett uns av vemod i den för att du verkar tala i dåtid. Vacker är den hursomhelst som en tavla med dina ord som penseldrag.
2006-10-20

    Emma_med_t
..den här dikten blev jag kär i.. vad personligt beskrivet om människan man älskar..
2006-10-20

  ohpeople
ännu en bra.. du skriver på ett moget kärleksfullt sätt. det är fint. det är känsla och intressant!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H