Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill också stoppa saker i din mun

 

 

du frågade vad jag ville
ska jag svara ärligt, undrade jag, men mest för att prata bort det.

det är klart du ska svara ärligt log du.
jag tog ut glasspinnen ur munnen
och höjde på ögonbrynen som bara tecknade figurer kan,
jag försökte vifta med ögonfransarna, som mimmi kan
( ja, musse piggs mimmi ).

jag vill ha dig i min mun svarade jag,
och bet lite finurligt på läppen.
du frågade om du fick komma,

och jag svalde och log.




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 716 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-19 22:02



Bookmark and Share


    Yrrvädret
Fantastisk!
2006-12-04

  Orden flyger
hahaha finurligt dubbeltydligt och bra!
2006-11-04

  john ekström
haha denna är igentligen en självklar dikt, just mellan kommunikationen mellan människor:
"ska jag svara ärligt, undrade jag, men mest för att prata bort det.

det är klart du ska svara ärligt log du."

Det är något vi alla känner igen och höja på ögonbrynen som bara tecknade figurer kan är så klockren med.

"bet lite finurligt på läppen" =)

Nästa mening vill jag igentligen tolka lite vackrare än vad jag fruktar för att den står för, låt oss säga att han frågade om han fick "komma" till med sin tunga i din mun och medan han sa det så svalde du en nervös klump och log, haha.. ja vilka tankar man kan ha.
2006-10-28

    Elie
det är var en härlig liten text tycker jag!

"jag vill ha dig i min mun svarade jag,
och bet lite finurligt på läppen.
du frågade om du fick komma
och jag svalde och log."
2006-10-20

  Klara_
härligt!
2006-10-19

  H. Karla
Nice nice, härligt! Undrar bara...blir det inte lättare att le först och svälja sen? Jag vet inte vad du tycker, men personligen så skulle jag säga att leenden försämrar sväljandet:)...man kan liksom inte koncentrera sig då.
2006-10-19

  odyne
Mycket bra!
Gillade speciellt slutet
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..