Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner som trots mina konstigheter inte gett upp och lämnat mig bakom sig...Må ni känna er träffade om ni någonsin läser detta.


En vän som du

Borde alla ha.
Du har överseende med mina galna ideér att ta över världen och min vana att sväva upp i det blå och glömma allt.
Du står ut med mitt snack om att jag egentligen är en alien och mina beroenden.
Du bryr dig inte då jag öppnar munnen och säger något helt vridet ut ur det blå.
Du brukar på skämt varna nya människor vi möter att jag kommer med en varningstext.
Du suckar bara då jag börjar prata om mitt senaste beroende må det vara godis eller något tvprogram.
Vad jag egentligen ville säga är att jag är tacksam för att du finns.
Jag kanske inte säger det ofta men jag menar det verkligen, tack!
Jag är envis, galen, glömsk, virrig, slightly evil och kan va rätt fånig och fjollig men trots det så har du stannat och fortsatt vara min vän.
En vän som du borde alla ha.




Övriga genrer av Dragontear
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-10-20 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragontear