Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ett möte i hissen en morgon fick mig att fundera.


Inlärnt beteende svårt att bryta

Hur har mitt antisociala beteende blivit så invant att jag nu förvånas över det faktum att jag hade ett normalt samtal med grannen i hissen på morgonen. Samtalet var kanske kort och ytligt, vi pratade om vädret, men vi pratade och jag vart förvånad då jag kom ut från portuppgången och insåg att det inte regnade grodor eller eld från himlen. Fast vem vet, jag har ingen aning om helvetet har frusit till is. Är det nån där ute som sett djävulen köpa skridskor?




Övriga genrer av Dragontear
Läst 552 gånger
Publicerad 2007-05-31 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragontear