Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdans och ängar där enhörningar betar

Du vaknar på en äng där älvorna dansar runt dig.
En bit bort betar enhörningar fridfullt.
Du undrar vart denna plats ligger och du försöker fråga älvorna men de glider undan så fort du försöker fånga dom.
Du lyckas till slut fånga en älva och ställer din fråga men hon skrattar bara och kysser dig på kinden.
Du rycker till och helt plötsligt är allt borta och du slår upp ögonen och upptäcker att du ligger i din egen säng.
Det var en dröm men när du stiger upp och ser dig i spegeln så upptäcker du ett glittrande märke där älvan kysste dig.
I resten av ditt liv kommer du att söka efter den där ängen med enhörningarna men du hittar aldrig fram.




Övriga genrer av Dragontear
Läst 652 gånger
Publicerad 2006-11-07 13:33



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert! Själva sökandet gör väl att man inte hittar... sägs det ... Kysst av en älva ... vacker tanke ... BRA!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Dragontear