Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberimma

fingrar vandrar längst mjuk arm, kittlar, luften är kall, lakanen luktar nytvättat, flinka fingrar leker på hårigt bröst, ilningar i huden, grälet glöms, andetagen djupnar, blickar dimmas, siluett av en hand mot det vita hullet, lena lår under täcket, muskler spelar under mörkt skinn, läppar möts och stjärnorna är utanför inuti, lungor hävs, hjärtan enas, fönsterrutor immas, på tredje våningen.





Fri vers av ellabella
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-10-20 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellabella