Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt.

Kärlek att vänta tills du är beredd.
Kärlek att lyssna på dina ord.
Kärlek att skydda när du är rädd.
Kärlek att ta på allvar när du talar om självmord.
Kärlek att alltid finnas vid din sida.
Kärlek att värma din frusna hand.
Kärlek att få dig att sluta lida.
Kärlek att stärka våra sköra band.

Jag är din.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 440 gånger
Publicerad 2004-12-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg