Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sikte på livet


Med näsan tryckt mot verkligheten
och sikten skymd av illusioner
skapas nya avsikter


Med vittring på gamla insikter
och milstolpar som döljer målet
sker en ändlös planering


Med verkligheten som garnering
på drömmarnas eteriska väv
går ansatsen i cirlar
på skor med för höga klackar



vartenda steg är det första
på skor med för höga klackar




Fri vers av Maud Li
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-10-21 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och sanningsenligt, tack
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li