Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alberts äventyr är fantastiska.


Möte i Parken

- Spade spade spade spade
spade spade, sa den glade.
Albert blev då väldigt arg,
rösten hans blev barsk och karg:
- Håll käften.




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-10-21 18:44



Bookmark and Share


    Tamsyn
hohoho, humor ^^
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)