Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har förlorat mig själv.......





I drömmen om dig




Övriga genrer av Nanno
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-21 18:45



Bookmark and Share


  Pärlhalsbandet
underbar, underbar, underbar !

så känner jag !
2006-12-18

  Ben Ehlmann
mmm... gillar den!
ju enklare desto bättre ;)
2006-11-20

  livet
aj.. ja. ja! inga krångligheter, inga detaljer. ah. hey, en femma.
2006-10-21

  Jessi
Några få ord som beskriver förvirringen och sorgen så bra. Känner igen mig...
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno