Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darknäs Centrum

Flytande galla, flytande galla, flytande galla.






















Motorbåt.




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-21 19:33



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Mycket trevligt ställe, har varit där personligen.
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)