Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara vara


Och drömmen
om att bara andas
vara och finnas till
som ett träd dansandes i vinden
som en våg resandes
över ett öppet hav
och likt en droppe regn
som bara släpper molnet
och handlöst
låter sig falla ned




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 766 gånger
Publicerad 2006-10-21 20:08



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Så vacker!
så sant! idag är det viktigare än nånsin att "bara vara"
2006-10-23

  Al Sayab Al Sagher
jag hör er drömmande musik igen. så vackert
2006-10-22

  rebecca d VIP
ja, det är det vi är skapta till...vackert!
2006-10-22

  Lena K Nilsson VIP
Ja, ibland önskar man...Fin!
2006-10-21

  Michaela Dutius
Ja ibland är längtan efter "att bara vara" som en spräångande värk där man hastar mellan alla måste....
bra dikt, fint symbolspråk
2006-10-21

  prinscess VIP
ja ibland är det mycket skönt att
bara vara och känna hur lugnet andas frihet
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist