Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön


Amor.....

Om dina pilar träffar rätt en dag

Låt det träffa så det inte gör så ont












Övriga genrer av Nanno
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 00:52



Bookmark and Share


    Amoreboy
jag ska se till att inte göra ont=))lovar
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno