Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när naken hud möter ännu naknare hud.

när du ligger bakom mig med
magen och bröstet tryckt mot min rygg när
dina läppar snuddar vid min hals samtidigt
som dina fingrar stryker bort några slingor av hår och
du skickar ett andetag mot mitt öra så
att jag ryser till

det är naken hud som möter
ännu naknare hud

du håller en hand på min mage och leker med min navel du
andas i samma takt som jag vi
andas i samma takt
jag känner hur dina fingertoppar och inre organ skickar
värme till min kropp och
små men starka signaler som leker med mitt inre
vill bara ha mer av
sådant som kittlar mitt inre och
gör mig alldelens vild och
lugn på samma gång.




Fri vers av elinli
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-10-22 18:35



Bookmark and Share


  Tav
åh, åh jag blir så myssjuk av texten. så bra beskrivet!
2006-10-22

  Talema
ååh elin, jag blir alldeles varm och lycklig! mysvackert
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli