Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken färg har kärleken älskling?

\"vilken färg tror du kärleken har älskling?\"
\"jag vet att den är röd..\"
\"men älskling, du är ju färgblind..\"
\"ja, men kärlek är dina läppar efter att jag kysst dom
och kärlek är alla hjärtan jag målar varje dag med ditt namn i
och kärlek är dina lungor som andas så vackert
och kärlek är mina rodnande kinder varje gång jag möter din blick.
är inte detta rött?\"
\"jo älskling..\"




Fri vers av Jubelidiot
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-10-22 20:36



Bookmark and Share


    xtla
åååh, den här gillar jag :)
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jubelidiot
Jubelidiot