Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färg.




målat glas.
målade rutor.
dina krokiga tänder,
din nerslagna gitarr.
måla ditt förflutna i färgglada färger
och kanske du nu kan förstå
att allting blir bättre.
kan du göra musik för mig nu älskling




Övriga genrer av discoforce
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-22 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

discoforce
discoforce