Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalabalik.




visa mig kalabaliken.
visa mig livet efteråt.
visa mig det och kanske jag stannar kvar,
i kvällarnas dystra melodier och nedstampade trubadur.




Övriga genrer av discoforce
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-11-13 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

discoforce
discoforce