Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citrus.







ska jag ljuga & säga att allting är ok?
att jag faktiskt gör det där förbaskade citronvattnet till dig utan några som helst baktankar?
att jag kanske egentligen aldrig någonsin har älskat dig,
utan var mest bara jävligt kåt på uppmärksamhet?
nja, som den fegis jag faktiskt blev född till så tror jag att vända andra kinden till & dra ännu en vit lögn är det bästa för oss båda.
för kärleken & lögnerna!




Övriga genrer av discoforce
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

discoforce
discoforce