Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnistor.




Dina gitarrslingor slingrar sig våldsamt runt mitt brustna hjärta,
I hoppets gnista ett tappert försök för att försöka få allting till rätta.
Toner, melodier och pärlor som sakta slinker ifrån vårt hårda grepp.
Upp i luften kan jag se dina toner sakta slingra sig upp till mig för att hitta skatten som nyckeln till inte längre finns.
Vi försvann, löften hölls.
Vi blev varandras förtvivlan och dina vackra gitarrslingor som sakta kröker sig fram ligger nu i den försvunna skattkista.




Övriga genrer av discoforce
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-01-04 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

discoforce
discoforce