Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fiolens lögner.



sviken eller svikaren?
dumpad eller dumparen?
ska vi låta löven dölja våra känslor under parkbänkens äckliga doft?
de hundra år som det kommer ta innan löven blåser bort & den nakna sanning kommer fram återigen.
där det står att det inte var mitt fel.
att svikaren, dumparen var vi två.
vi två, tillsammans under löven blev bortblåsta som vilken lögn du någonsin dragit med dina fiolers stråkar.




Övriga genrer av discoforce
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-11-10 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

discoforce
discoforce