Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det, men jag måste...


I min egen värld... vill inte vakna!

I min egen värld...

Här är jag den som jag är.

Men, det är en dröm!

*

Vill inte vakna!

Varför ska jag kliva upp?

Det finns inget skäl...




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-10-23 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist