Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Co-writing med Elin Isabell Hundägarns dilemma


Kiss the Fläskkotlett goodbye

Där sitter du ditt svarta lilla fä
Ullig, stinkande och dum
Med glädje ska jag väggarna klä
Med väldoftande skum

Så lägg av med att leka tuff
Försök inte smita undan
Du vet jag går inte på en enkel bluff
Det här är sista rundan

Ja nu har jag bestämt mig
Nu slutar du att bråka
Avlägg en bikt råder jag dig
I badet du nu ska åka

It´s time to kiss the fläskkotlett goodbye




Fri vers av ospray
Läst 416 gånger
Publicerad 2004-12-04 11:36



Bookmark and Share


  Agneta Bergman Fredrikson
Din dikt berör verkligen, kanske inte på ett sånt sätt man brukar mena på poeter.se, men alla nuvarande och tidigare hundägare känner säkert igen sig. Mitt i prick. Bra skrivet. Jag skrattade mycket.
2004-12-04
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray