Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten glömmer jag aldrig

 

hybris

 

 

 ljust sken

ängel

 

Nyper mig

Ser dig

 

 

försöker fokusera 

en hand räcks ut

 

 

sakta smeker den min

tårögd

 

 jag ser dig

du svävar

 

säger åt mig att inte vara ledsen

kallar mig vän

 

du har inte glömt

 bara inte vågat

 

 

Du berättar om rädslan

 som ständigt sökt upp dig

 

 

säger att beslutet skedde i all hast

 Du menade de inte

 

menade inte att såra

 

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 685 gånger
Publicerad 2006-10-23 11:44



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Så rörande vackert.
Man känner sig så nära.
Klumpen i halsen.

Ord som får en att minnas egna minnen!
2006-10-27

    Erika H
åhh, jag blir nästan tårögd här
orden träffar precis på rätt ställe, vackert komponerat, så mjukt skrivet som om pennan bara nuddat vid pappret
och ängeln, ser henne och hon lyser av kärlek
topp Christian
erika
2006-10-23

  cogitoergosum
väldigt fint, jag gillar hur rubriken är så annorlunda mot själva texten. sorgligt men vackert, och väldigt bra ordval.
2006-10-23

    Emma_med_t
Kände igen mig mycket i den här.. det där med att man såras utan att vilja av ren rädsla.. sorgligt..vackert..
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H