Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktaren

Jag ligger
tätt intill dig
Hör hur lugnt du andas
Jag undrar vad du drömmer om
Du är så vacker, min ängel
Jag är så glad
att du är min
Jag har aldrig
varit såhär lycklig
Och det bästa är
att ikväll
är det jag som får vara
betraktaren..




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-10-23 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot