Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min jesper


Kärlek

jag älskar när vi leker med varandras fötter
innan vi ska somna
hur vi ligger så nära varandra det går
och viskar i varandras öron
hur mycket vi älskar varandra
och kysser varandras läppar
tills vi inte har någon känsel kvar i dom
jag älskar att höra dina andetag
i mitt öra
jag älskar att sova med dig
jag sover så tryggt
för jag vet att du kommer ligga där
lika vacker nästa morgon
som natten innan du somnade

jag älskar dig jesper




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-11-22 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot