Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(tankar)

Vissa av oss
är så svaga
att dom inte ens
försöker kämpa

Jag har kämpat i
2 år nu

Och jag hoppas så starkt
att efter regn kommer alltid solsken
för annars, annars är jag förlorad




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-12-30 19:10



Bookmark and Share


  *Camilla*
man får önska, och jag vet min vän
att efter ett tag, som du 2 år
så börjar orken ta slut

jag har själv kämpat
tex så har jag kämpat mot
självskada i 4 år nu
och har fortfarande inte kunnat sluta

och jag har kämpat mot depression i... vad kan
det vara

hela mitt liv i princip...
men kämpa på

!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot