Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HejSötisarJagHarVäldigtTråkigtOchVetInteVadJagSkriver*Hihi*


Rädd

Hatar tystnaden
från TVn
När allt
runt omkring en
består av tyst mörker
Du ligger i
ett mörkt rum
Ensam hemma..
Ögonen fästa
vid den påslagna TVn
Men när du stängt av den
då, då möts du av den
läskiga tystnaden..
Egentligen är du rädd,
men du vet inte
vad du känner




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-11-09 18:44



Bookmark and Share


    Camillaa
mYCKET BRA SKIRVIT :)
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot