Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Ibland måste jag fråga mig själv
om ni har glömt
Och alltid kommer jag med
ett försvar,
att ni kan inte ha glömt
för ibland pratar vi faktiskt
om våra minnen
Ni kanske minns
men ni kommer aldrig att
forsätta kämpa för oss
för ni gick en annan väg
och ni hör inte när jag skriker efter er
.. att ni glömde mig




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-11-15 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot