Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaninteskriva


Kom aldrig tillbaka

Du har hela tiden sårat,
och omedvetet har jag välkomnat dig
med öppna armar.
Gång på gång,
har jag gråtit
över dig.
Men vet du en sak?,
du kan inte komma igen.
du hade dina chanser
som gick till spillo.

Come back tomorrow..




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-04-25 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot