Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten tanke

Jag tror att
man inte bara kan gå
och drömma om en
speciell drömprins
som ser ut på ett visst sätt
och beteer sig på ett visst sätt
Jag tror att om man inte ser verkligheten
sviker man sina drömmar
Man måste inse att varje person
har sina svaga sidor
och dåliga dagar
för ingen av oss är perfekta..

inte ens i närheten




Övriga genrer av Lilla egot
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-12-30 19:06



Bookmark and Share


  nettizen
Det där var det sannaste jag läst idag. Bra!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla egot